luni, 27 februarie 2012

campanie 2%

CINE SUNTEM?


PAROHIA SFINŢII IMPĂRAŢI CONSTANTIN ŞI ELENA este una din unităţile administrative ale Bisericii Ortodoxe Române şi funcţionează în cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, Protoieria Slobozia.

CE FACEM?

În afara cadrului liturgic (a slujbelor religioase care se oficiază la biserica parohială) şi a asistenţei religioase acordată locuitorilor satului, intenţionăm ca în cel mai scurt timp să începem lucrările la reconsolidarea bisericii prin refacerea acoperişului şi a interiorului cât şi reconstruirea clopotniţei.

Cu sumele deja virate din impozit am reusit achiziţionarea unei Sfinte Cruci pentru Sfântul Altar,am ridicat un grup sanitar, de asemenea facem demersuri pentru refacerea unui clopot vechi care s-a fisurat odată cu trecerea timpului, prin folosire.

Am implicat copiii parohiei noastre în acţiuni caritabile, un exemplu fiind vizita, cu ocazia Nasterii Domnului, la centrul fundaţiei New Life care are în ingrijire copii cu deficiente neuro-motorii.

Mulţumim pe această cale celor ce anul trecut au fost alături de noi!

DE CE AVEM NEVOIE DE TINE ?
Pentru că prin direcţionarea celor 2% din impozitul pe care deja l-ai plătit către stat putem să realizăm o parte din proiectele propuse.

DE CE AI FACE ACEASTĂ DIRECŢIONARE?
În primul rând pentru că nu ai nimic de pierdut.

Banii pe care îi direcţionezi către noi sau către altă entitate non profit oricum au fost plătiţi la bugetul de stat şi sunt folosiţi în alte scopuri pe care de cele mai multe ori nu le cunoaştem .

Apoi gândeşte-te că faci o faptă bună, ajuţi pe cei ce au nevoie de tine şi ştii ce se va face cu aceşti bani.
CE TREBUIE SĂ FACI?
1.Dacă eşti salariat, trebuie să completezi cu majuscule datele de identificare ale contribuabilului de la punctul I din formularul 230 pe care l-ai primit odată cu acest pliant.Este important ca datele de la acest punct sa fie conforme buletinului de identitate. Dacă nu ştii suma de la punctul II, nu este nici o problemă, ea va fi completată de organul fiscal.

2.Returnează formularul persoanei de la care l-ai primit.

3.Dacă mai cunoşti un prieten care ar face acelaşi lucru nu ezita să-i spui despre această posibilitate de implicare.

Nu uita că data limită la care se poate depune cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual este 15 mai.

Pentru mai multe detalii aşteptăm să ne contactaţi.
“Si sfat vă dau în aceasta: că aceasta vă este de folos vouă, care încă de anul trecut aţi început nu numai să faceţi, ci să şi voiţi.

Duceţi dar acum până la capăt fapta, ca precum aţi fost gata să voiţi, tot aşa să şi îndepliniţi din ce aveţi. Căci dacă este bunăvoinţă, bine primit este darul, după cât are cineva, nu după cât nu are. Nu doar ca să fie altora uşurare, iar vouă necaz, ci ca să fie potrivire: Prisosinţa voastră să împlinească lipsa acelora, pentru ca şi prisosiţa lor să împlinească lipsa voastră, spre a fi potrivire”
EPISTOLA A II A CĂTRE CORINTENI A SFÂNTULUI APOSTOL PAVEL
Capitolul VIII versetele 10-14

DUMNEZEU SĂ TE BINECUVINTEZE PENTRU IMPLICAREA TA